iPad bevestigen in auto, boot, vliegtuig, op de fiets, motor of kinderwagen?

Uw iPad bevestigen in auto, boot, vliegtuig, op de fiets, motor, golfcart, heftruck of kinderwagen? Het kan allemaal met RAM Mounts. Dit en veel meer mogelijkheden zijn te koop via de nieuwe webshop Rammounting.nl

RAM Mounts is het revolutionaire, universele montage systeem waarmee u nagenoeg alle electronica bevestigt in elke situatie.

Beter dan op welke andere wijze dan ook, biedt RAM de mogelijkheid om veel diverse objecten op een gemakkelijke manier montage zeker te bevestigen. Kort geformuleerd: RAM bevestigd alles aan alles. Daarom luidt de slogan van dit Amerikaanse topproduct: RAM, fixes anything, anywhere.
RAM-Mounts zijn gemaakt van zeewaardig aluminium met een poedercoating, roestvast staal en rubberen kogelgewrichten. RAM is licht van gewicht, oersterk en corrosiebestendig. De kunststof houders zijn van sterk composiet (vezelversterkte kunststoffen). RAM is een uniek en zeer flexibel montagesysteem, gebaseerd op kogelgewrichten die verbazingwekkend zware items kunnen dragen. Het superieure systeem bewijst zich onder de meest ruige toepassingen met veel schokken en trillingen, sterk wisselende weerscondities, binnen en buiten. (zie ook diverse product video’s bij de artikelen).

Van RAM Mounts onderdelen hebben wij een aantal veel verkochte sets samengesteld. Heeft u een andere maatwerk oplossing nodig neem dan contact op. RAM Mounting is modulair en op maat samen te stellen.