Meglio Tablet Large: Offline en Online presentatie tablethouder

Overal waar informatie deelt, wordt een tablet vaak gebruikt. Of het nu in openbare ruimtes is, in een concertzaal, een theater of een school. De tablet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.
Speciaal voor ruimtes waar u meer wil tonen dan alleen de tablet, heeft Ergo-av.com de Meglio Tablet Large bedacht. Een tablethouder waarbij links en rechts nog voldoende ruimte is om A4-documenten te presenteren. Door het unieke design blijft de stroomvoorziening onzichtbaar, maar gewaarborgd en is de tablet veilig opgeborgen in de cassette.

Vrijwel elk merk tablet in maatvoering 9,7 tot en met 10,1 inch kan gemonteerd worden in de speciaal gevormde cassette. Door het gebruik van kunststof, heeft de lessenaar een ferme doch luxe look. De stabiele voet is slank en chique afgewerkt.
De Meglio Tablet Large wordt geleverd in geheel wit, geheel zwart of een combinatie van zilvergrijs met een wit aflees tableau. De houder is niet alleen uniek in zijn soort, maar ook in prijs. Meer Informatie.