Nieuw: aXtion Pro Ultra-Rugged Waterproof Case iPad

Ultra-stevige, waterdichte hoes voor  iPad
Nooit eerder bood een case zoveel bescherming in zo’n handig pakket. Welkom bij aXtion Pro, de ultra-robuuste, ultra-waterproof, ultra-ready-voor-alles hoes van The Joy Factory. Gebruik het in het veld, op de weg, of waar je avontuurlijk leven je ook brengt. Wees nooit bang voor modder, stof, water, druppels, krassen, of hobbels als je je iPad meeneemt naar buiten.

Waterdicht
De aXtion Pro heeft de hoogste waterdichte rating -IP68. Dit betekent dat u kunt de case continue  onder water kunt gebruiken zonder water binnen te krijgen. Nu kunt u uw telefoon met een gerust hart gebruiken aan het meer, op de bouwplaats, of zelfs in de kleuterklas en nooit angst hebben voor water, modder, of morsen.

Schokbestendig
Laat hem vallen. Gooi hem. Schop hem. De aXtion Pro case is ontworpen om alles wat je in het actieve leven meemaakt veilig en goed te verduren. aXtion Pro is zelfs goedgekeurd volgens de militaire rang standaarden (MIL-STD-810) voor onovertroffen schokbestendigheid.

Gemakkelijk, licht, dun
aXtion Pro case is te installeren met behulp van eenvoudige hendel actie om zo een indrukwekkende afdichting te creëren. De case voegt weinig gewicht toe aan uw toestel, en komt met het dunst mogelijke profiel  met een dergelijke solide bescherming.

Rr zijn aXtion Pro cases voor iPad 2/3/4, iPad Mini en iPhone 5

Verkoop: Rammounting.nl